TINERII DE PE CELE DOUA MALURI ALE NISTRULUI PROMOVEAZA TOLERANTA PRIN INTERMEDIUL FOTOGRAFIILOR



Centrul €žPro Comunitate" din Chisinau in parteneriat cu Asociatia obsteasca €žEDEM" din Dubasari anunta ca implementeaza, in perioada noiembrie 2007 - august 2008, proiectul €žPromovarea tolerantei si culturii prin intermediul fotografiei", noteaza DECA-press.

Scopul proiectului consta in diminuarea gradului de intoleranta si stigmatizare sociala dintre tinerii din regiunea transnistreana si Moldova prin promovarea culturii.

In cadrul proiectului va fi organizat un training de instruire de doua zile in domeniul artei fotografice si a solidaritatii sociale; pregatit un portofoliu de minim zece fotografii; vor fi vernisate fotografii in cadrul a 11 expozitii care vor avea loc atat pe malul drept, cat si pe cel stang al Nistrului. O expozitie in aer liber va fi desfasurata in centrul Chisinaului.

Autorii proiectului invita participarea la proiect a tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16-28 ani, care sunt interesati de fotografie si dispun de un aparat de fotografiat digital. Cei interesati pot sa-si depuna dosarul pana la 15 ianuarie viitor, la oficiul Centrului €žPro Comunitate".

DECA-press