PROMOVARE PRIN EVENIMENT - INTRE TEORIE SI PRACTICA



In cadrul noii sedinte a clubului de dezbateri PR Students Club, lansat recent de Asociatia Specialistilor in Relatii Publice si Comunicare, viitorii specialistii in relatii publice impreuna cu expertii din domeniu vor pune in discutie organizarea si promovarea evenimentelor.

Asociatia Specialistilor in Relatii Publice si Comunicare (ASRP), prima organizatie de profil din Republica Moldova, anunta organizarea unei noi sesiuni a clubului de dezbateri dedicat in exlusivitate studentilor din cadrul facultatilor de relatii publice si comunicare - PR Students Club, care va avea loc pe data de 6 decembrie 2007, in incinta Universitatii de Stat din Moldova, Aula Coval (Alexei Mateevici 60, blocul Central, etajul 4).

In cadrul acestei editiei, studentii si specialistii in relatii publice vor pune in discutie subiectul: €žOrganizarea evenimentelor ca un instrument eficient de promovare a imaginii". Cu acest scop, la dezbaterile PR Students Club vor participa reprezentantii a doua agentii de profil - €žBDR Associates" si €žProfile", care vor impartasi experienta lor in oraganizarea unor evenimente de amploare. Astfel, Svetalana Japalau (Project Executive Manager, Romania and Republic of Moldova, BDR Association) va prezenta campania de promovare a Delegatiei Comisiei Europene prin intermediul unui sir de evenimente, care au inclus competitii sportive, concursul eseurilor si expozitia de pictura. In urmatoarea sectiune a sedintei, Iulian Bercu (Manager Director, Profile) si Pascovschi Tatiana (BTL & Media Manager, Profile) vor analiza mai multe evenimente realizate de catre agentie, in speta cel din iulie anului curent €žCele 7 minuni ale lumii".

Prima sedinta PR Students Club a avut loc pe data de 22 noiembrie 2007, iar prima tema abordata in discutii informale intre studenti si comunicatori cu experienta a fost implementarea campaniilor sociale. De mentionat, ca la dezbateri au participat nu doar studentii de la facultatile de profil, dar si din domeniile conexe (marketing, economie etc.).

Asociatia Specialistilor in Relatii Publice (ASRP) activeaza pe piata din Republica Moldova incepand din anul 2006, avand ca principal punct strategic profilarea pietei locale de relatii publice si sprijinirea reprezentantilor care activeaza in acest domeniu prin intermediu activitatilor de profil.

 

PR Students Club

www.PRinMD.ix.ro

Mob.:...0794 63 790..

Emailprimistudenti@gmail.com