Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 3327

[Moldova ITC Summit] Gil Taran și Magellan



Zilele astea, 18-19 mai, a avut loc Moldova ITC Summit, un loc unde s-au strâns mulți oameni din IT, oameni ce fac afaceri în IT, oameni ce se promovează prin IT, sau tineri ce simt că IT-ul e parte componentă a vieții lor.

Ce a fost pentru mine în premieră la acest summit – Acreditarea Bloggerilor ca presă – și cred că acesta nu va fi ultimul eveniment care va face asta. Unii poate văd în definiția de blogger ceva peiorativ, dar un blogger, nu e decât un jurnalist din perioadele de formare a jurnaliștilor de acum mult timp în urmă, doar că acum într-un mediu nou – on-line. Nimeni nu reinventează roata, pur și simplu noi oamenii ne învârtim ciclic prin istorie.

E-ducație și iNternet

În prima sesiune din 18 mai, au vorbit 3 neni foarte interesanți, și au vorbit despre educație, totuși să fiu mai specific: E-ducație.

Gil Taran, CEO iCarnegie, Wilfried Grommen, HP și Joyce Fernandes, Microsoft.

Gil Taran, din câte am observat, e un adept a educației și învățământului ce ar corespunde cu miscarea și schimbarea socială și tehnologică, el spunea că dacă am aduce un om de acum 50 ani, acesta s-ar pierde în viitorul nostru, ceea ce e pentru noi foarte normal și obișnuit pentru el ar fi ceva greu de folosit, că schimbările tehnologice ce ne ajută zi de zi, ne oferă oarecare avantaje și totuși dacă pe același om l-am aduce într-o sală de clasă de la școală s-au universitate, el s-ar simți ca acasă, aceleași scaunde, aceeași tablă, aceiași profi.

Citește continuarea pe alexlebedev27.wordpress.com

alt