O PUBLICATIE IN SPRIJINUL INCLUZIUNII COPIILOR CU NEVOI SPECIALE



speranta3504.jpgA aparut de sub tipar primul numar al buletinului informativ €žInclusiv Eu". Publicatia este dedicata educatiei incluzive si este editata de Centrul de Zi €žSperanta", Centru de integrare sociala a copiilor cu dizabilitati, in parteneriat cu Centrul Educational Pro Didactica, in cadrul unui proiect implementat cu suportul Asociatiei obstesti Hilfswerk, Austria.

Prin aparitia sa publicatia isi propune diseminarea informatiei cu privire la actiunile ce se intreprind in procesul de sustinere si promovare a incluziunii copiilor cu nevoi speciale in sistemul general de invatamant al R. Moldova.

Articolele sunt semnate de experti in incluziune, parinti si cadre didactice, colaboratori ai Centrului de Zi €žSperanta" si ai altor organizatii ce activeaza in domeniul protectiei drepturilor persoanelor cu dizabilitati.

€žInclusiv Eu" va aparea o data la doua luni, in cadrul unui proiect implementat cu suportul Asociatiei obstesti Hilfswerk, Austria. Materialele prezentate in buletin se vor regasi, de asemenea, in rubrica €žInclusiv Eu" a revistei Didactica Pro.

Sursa: Info-Prim Neo