ASOCIATIA "TINERII DIN STINGA NISTRULUI" A ELABORAT PLANUL STRATEGIC 2008-2010



Duminica, 28 octombrie 2007, membrii Asociatiei "Tineriii din Stinga Nistrului AOTSN" au participat la un seminar de Planificare Strategica.

Seminarul a fost facilitat de catre Vitalie Cirhana de la Institutul de Instruire in Dezvoltare "Millenium" si monitorizat de catre Alexandru Bucataru, coordonatorul Departamentului ONG in cadrul Centrului de Resurse si Dezvoltare pentru Transnistria (Asociatia "Promolex"). Toti cei 15 membri prezenti la seminar au lucrat asupra viziunilor sale vis-a-vis de obiectivele organizatiei pentru urmatorii 2 ani.

Participantii au subliniat necesitatea crearii unei imagini pozitive atat la nivel national cat si la nivel international, necesitatea colaborarii cu alte organizatii si institutii, afilierii la Consiliul National de Tineret din Moldova (CNTM). S-a discutat de asemenea despre asigurarea durabilitatii financiare a organizatiei si dezvoltarea resurselor umane.

Vorbind despre obstacolele in calea realizarii acestor viziuni, participantii au mentionat dotarea tehnica slaba a organizatiei, managementul intern slab, lipsa informatiei despre organizatiile finantatoare, si alte deficiente.

Spre sfirsitul atelierului de Planificare Strategica, intreaga echipa a facut un plan de activitate cu termeni specifici pentru depasirea obstacolelor ce impiedica dezvoltarea Asociatiei.

 

Seminarul face parte din proiectul de consolidare a tinerei generatii de pe ambele maluri ale Nistrului care a fost sustinut financiar de organizatia ceha "People in Need".