Săptămîna Naţională a Voluntariatului 2011 “Hai în gaşca voluntarilor!”



Cea de-a V-a ediţie a Săptămînii Naţionale a Voluntariatului (SNV) 2011 „Hai în gaşca voluntarilor!” se va desfăşura în perioada 8 – 16 aprilie, 2011. În SNV 2011 vom promova Voluntariatul în localităţile rurale din R. Moldova.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) 2011 „Hai în gaşca voluntarilor” este cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel naţional. Organizată pe baza modelelor din SUA, Canada, Australia şi România, SNV a fost lansată în R. Moldova pentru prima dată în anul 2007, la iniţiativa Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat.

Acesta este un eveniment unic de promovare a voluntariatului prin implicarea în activităţi de voluntariat a mass-mediei, persoanelor publice, politicienilor, businessului şi cetăţenilor cu spirit civic. Săptămâna Naţională a Voluntariatului este dedicată persoanelor care vor să se implice în activităţi de voluntariat şi voluntarilor activi din R. Moldova care promovează implicarea, coeziunea socială.

ONG, organizaţiile şi instituţiile care doresc să se implice în cadrul SNV sunt rugate să completeze Chestionarul de colectare a activităţilor la următorul link cît mai curînd posibil dar nu mai tîrziu de 06 aprilie 2011, ora 10.00.

Pentru detalii apelaţi:
Secretariatul Coaliţiei Voluntariat,
Asociaţia ”Tinerii pentru dreptul la viaţă”(TDV)
Ana Condrat, Director Executiv TDV
Tel: + 373 22 567 551; + 373 78 38 22 90
E-mail: tdv_secretariat@yahoo.com