Steaua București și Dacia Chișinău se întîlnesc cu reprezentanții Hospice Angelus



Duminică, 27 martie 2011, ora 11.00 la Leogrand Hotel & Convention Center (sala Nistru), jucătorii echipelor de fotbal F.C. Steaua București și Dacia Chișinău se vor întâlni cu copiii personalului de la Hospice Angelus. Ei vor primi daruri pentru copiii-pacienți îngrijiți gratuit de echipa noastră, care nu vor putea asista la eveniment din cauza bolii necruțătoare aflată în stadii avansate și terminale.

Oaspeții se află la Chișinău pentru o partidă amicală dintre Dacia Chișinău și Steaua București ce se va disputa sâmbătă, 26 martie 2011.

În cadrul evenimentului comun cu Fundația ”Angelus Moldova” vor fi oferite tricouri și fulare, și alte mici atenții pentru copii de la Hospice, precum și un tricou special, ediție aniversară semnat de fotbaliști pentru a fi licitat în cadrul balului de caritate ”Hospice Angelus” din data de 6 mai 2011. Anul curent este unul special deoarece”Steaua București aniversează - „25 ani de la câstigarea Cupei Europei”.

Fundaţia Filantropică Medico – Socială „Angelus Moldova” oferă servicii medico-sociale gratuite la domiciliu, pentru persoanele cu cancer în stadiu avansat şi terminal, cu prognostic de viaţă limitat. Mai multe informatii despre Fundatia Hospice Angelus puteti gasi la www.hospiceangelus.md .

 

Pentru acreditare vă rugăm să ne contactați: Irina Draguțanu, PR & Events Manager -

e-mail: irina@hospiceangelus.md tel. 022 244850 , mob.069694246.

Articol adaugat de: Irina Dragutanu