Distribuie prietenilor:Zilnic văd prin oraș panourile publicitar-electorale.
Cum să vă spun...nici unul nu-mi inspiră credibilitate. Eu în genere cred că asta e pierdere de bani aiurea: spoturi publicitare, panouri, pliante, hîrtii lipite și noaptea dezlipite și lista poate continua. Și aceștia, bani din bugetul statului? pe banii noștri? noi, impozite- ei, staruri pe panouri?

Oricum, că tot sîntem în perioada electorală (asta nicidecum nu schimbi), și că merg pe 28 la vot, am hotărît să citesc programele la o bună parte din candidați (cei mărunței nu prea au șanse, nu pierdem timpul cu ei), așa să fiu și eu mai informată (deja mi se face cam rău de politica asta).

Gînduri:

Deschis, nu știu de ce, dar am vrut să-l închid imediat înapoi. Prostii de la prima propoziție...însă pot crea o seră plină de zîmbete. Continuat.
Greșeli. Cineva le verifică?
Vreau să văd ce promisiuni se fac pentru educație și economie.
Eu cînd eram la liceu, la istorie cam tot așa eseuri scriam...trebuie și eu să candidez? a nu, încă n-am vîrsta necesară..mai aștept, mai revăd eseurile.
O, oamenii știu a folosi font-uri și mărimi + să ponegrească critice pe alții, în loc să zică ce au făcut ei bun.
Întrebare întrebătoare: de ce la unii programele sunt din 3-4 pagini, la unii de peste 20? aici e vorba de ”calitate vs. cantitate” sau de ”nu prea știu ce să fac în 4 ani vs. pot să promit multe”.
Chiar și metode creative, culori, titluri formulate metaforic.Unii nu au grija de ochii noștri. Rău, că eu țin la vedere.
Tot o părerea de-a mea: biserica nu are ce căuta în politică!
Programe pentru gastarbaiteri- asta chiar tare de tot.

Nu-i chiar așa de rău, pe lîngă toată apșoara asta, văzut și pași concreți 1, 2.

Concluzie: multe promisiuni, tare multe, majoritatea frumoase....interesant cam cît la sută se va realiza?

p.s. Și nu mai dați întrebarea: ”da tu cu cine votezi/votat?” Totuși votul e secret.

imagine

Posted: 2010-11-17 00:54:00

Blog | Feeling...

Ajută-ne să distribuim acest articol: