Ce rai am prăpădit!…



Am constatat că în laptopul meu s-au grămădit o sumedenie de fotografii cu seceri, ciocane, lenini, stele roşii cu cinci colţuri, inscripţii uresesiste şi multe alte “bunătăţi” care îţi aduc epoca sovietică pe tavă, la desert. Am creat un slideshow … Continue reading

Am constatat că în laptopul meu s-au grămădit o sumedenie de fotografii cu seceri, ciocane, lenini, stele roşii cu cinci colţuri, inscripţii uresesiste şi multe alte “bunătăţi” care îţi aduc epoca sovietică pe tavă, la desert.
Am creat un slideshow (AICI). Îl împrospătez cu fotografii pe care le public în albumul Epoca de Aur, creat pentru prietenii mei de pe Facebook.
Puţin probabil să scot la iveală toate pozele cu iz sovietic din arhiva mea, cele mai multe dintre ele înveşnicite în Bălţi. Sunt de ordinul miilor, încadrabile în zeci şi zeci de colecţii tematice. Le voi afişa pe cele mai relevante, aşa încât cei care, poate, le vor vedea să nu uite de ce vremi şi apărătură am scăpat odată cu prăbuşirea în hău a URSS.
Aşadar, poftiţi, daţi cu ochiul în obiectivul meu (rău-bun, aşa cum este) şi daţi-vă seama ce rai am prăpădit…

MONUMENTUL OSTAŞILOR CARE AU LUPTAT ÎN MARELE RĂZBOI PENTRU APĂRAREA PATRIEI / 1942-1945 / Cuhneşti / Glodeni / 24.05.2009



Posted: 2011-02-15 23:21:42

Blog | Ion Uruşciuc