hackathon

Stagii

Programul de sporire a calificării managerilor Moldova-Austria

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Programul de sporire a calificării managerilor

Moldova-Austria

 https://training.chamber.md/tender/programul-de-sporire-a-calificarii-managerilor-moldova-austria/

Programul are drept scop sporirea calificării antreprenorilor din Republica Moldova și este organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova in cooperare cu Camera Economică a Austriei .

Programul 2018/2019 constă din două etape. Pe parcursul primei etape participanţii vor beneficia de un program intensiv de traininguri in Chisinau cu formatori-experţi ai Institutului pentru Dezvoltare Economica WIFI din Austria. La finele acestora va avea loc testarea participanților.

  Temele celor trei module sunt:

  1. HR Management 26-28 noiembrie 2018
  2. Risk Management 3-5 decembrie 2018
  3. Export Management și finanțarea exportului în țările EU. Incoterms. – 10-12 decembrie 2018

Test 12.12.2018.

Stagiu Viena: martie 2019,  un stagiu de 6 zile în Austria (Viena și alte regiuni dezvoltate), organizat cu scopul identificării companiilor austriece, potenţialilor parteneri de business, organizării unui forum de afaceri moldo-austriac, desfăşurării întrevederilor individuale de afaceri, vizite la întreprinderi, clustere industriale, etc. conform intereselor de cooperare ale participantilor.

La finele proiectului participanţii vor primi Diplomă a WIFI, Austria

Participarea la acest proiect va contribui la identificarea noilor parteneri de afaceri din Austria, la elaborarea ideilor de afaceri și la semnarea contractelor noi de colaborare. De asemenea, acest Program prezinta un instrument de motivare ai angajatilor companiei Dvs.

Pentru informaţii şi înscrieri vă rugăm să ne contactaţi: Telefon / Fax: (022) 23 52 94, (02223 32 86, 079182883 Email: seminar@chamber.md Inesa Iordatii

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Camera de Comert si Industrie (CCI) |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.