Stagii

Programul Erasmus pentru Tinerii Antreprenori

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Camera de Comerţ şi Industrie a RM, invită tinerii antreprenori să aplice la Programul Erasmus pentru Tinerii Antreprenori. 

Programul reprezintă un schimb de experienţă ce oferă antreprenorilor noi sau aspiranţi şansa de a învăţa de la antreprenorii cu experienţă care conduc mici companii în alte ţări participante. Schimbul de experienţă are loc în cadrul unui stagiu cu antreprenorul cu experienţă, ceea ce permite antreprenorului nou să dobândească abilităţile necesare conducerii unei mici firme.

Proiectul intitulat “MOVE-YE: Mobilizarea valorilor şi ideilor antreprenoriale în Europa (Mobilizing Entrepreneurial Values and Ideas Across Europe) are drept obiectiv extinderea culturii antreprenoriale şi contactelor de afaceri, oferind antreprenorilor noi şi celora cu experienţă oportunitatea de a cunoaşte diverse practici de business, de a explora noi pieţe, de a-şi internaţionaliza şi inova afacerea printr-un program de mobilitate europeană. Urmărind scopul specific al Programului COSME, proiectul MOVE-YE va contribui la sporirea competitivităţii întreprinderilor, va promova cooperarea intersectorială şi schimbul de experienţă.

Cine poate participa la proiect?

  • Antreprenorii noi care au intenția fermă de a înființa o companie sau care au înființat deja o companie în ultimii trei ani;
  • Antreprenorii cu experiență care sunt proprietarii unei întreprinderi mici sau mijlocii sau care conduc o astfel de întreprindere într-o altă ţară participantă.

Informaţii suplimentare referitor la condiţiile de participare la Programul Erasmus pentru Tinerii Antreprenori sunt oferite de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Direcţia Relaţii Internaţionale, telefon:  022 22 13 91/ 022 22 26 26.

 Organizații vizate: Camera de Comert si Industrie (CCI) |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.