Distribuie prietenilor:


Fundaţia Est-Europeană este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel naţional în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova la data de 03 noiembrie 2009). 

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2020, sunt planificate o serie evenimente care necesită transportarea persoanelor atât pe teritoriul Republicii Moldova. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 1 la 50 persoane.     

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta pentru anul 2020 o companie sau mai multe companii, în dependență de numărul persoanelor necesar a fi transportate,  care va/vor presta servicii transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova.

Aici puteți accesa Termenii de Referință și Anexa 1 la Cererea de Oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane: http://www.eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1460&l=ro

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 16 decembrie 2019, inclusiv. 

Oferta comercială cu menţiunea – Ofertă servicii transport de persoane - se va expedia prin poşta electronică concurs@eef.md sau se va depune personal la sediul Fundaţiei: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău

Pentru întrebări: Oxana Zanoga, analist financiar, pe adresa e-mail: oxana.zanoga@eef.md sau la numărul de telefon: 022 23 53 43 x 122.

Despre Fundaţia Est-Europeană

Fundația Est-Europeană sprijină consolidarea democraţiei şi contribuie la dezvoltarea durabilă a societăţii moldoveneşti prin intermediul programelor educaţionale, asistenţei tehnice şi programelor de granturi care promovează dezvoltarea societăţii civile, consolidează buna guvernare şi mass-media şi contribuie la prosperitatea economică.

Fundaţia Est-Europeană îşi concentrează activităţile în trei domenii prioritare: Dezvoltare Economică, Promovarea Bunei Guvernări şi Acţiuni Sociale. În realizarea obiectivelor sale, FEE respectă principiile de egalitate şi nediscriminare.


Ajută-ne să distribuim acest articol: