Solicitare Oferte pentru servicii tipar

Proiectul de Asistenta Tehnica, finanțat de către Uniunea Europeana “Suport pentru reforma sectorului transport din Republica Moldova (EuropeAid/139029/DH/SER/MD)” are obiectivul general de a contribui la reforma sectorului de transport, în conformitate cu Capitolul Transporturi din Acordul de Asociere UE-RM, prin oferirea de asistență tehnică și consolidarea capacităților pentru a sprijini aproximarea legislației și elaborarea de politici pentru îndeplinirea angajamentelor asumate de către RM.

Vizibilitatea si comunicarea este parte componenta a Proiectului, in acest sens, Proiectul anunță concurs pentru identificarea unei companiei care să presteze servicii de desSign si tipar.

Criterii pentru companiilor ofertante: experiența de cel puțin 3 ani pe piață, livrare eficienta si calitativa a produselor, preț pentru servicii.

Pentru participarea la concurs companiile ofertante sunt rugate sa trimită ofertele comerciale care sa includă serviciile si preturile fără TVA (Proiectul este scutit de achitarea acesteia, documentele justificative pot fi prezentate după caz) nu mai târziu de 16 Octombrie 2019 la adresa de email stanislav.petrascu@avensa.ro sau maria.nicolaev@avensa.ro

Criteriul de selectare a ofertei câștigătoare – preț/calitate.
After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Promo

promo

Promo

Promo