Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6095

Gloria: Nu am făcut un top din momentele mele de voluntariat



20448_1125288352201_1826915167_254452_4845268_n_copy

Tînăra  interpretă Gloria, se alătură şi ea proiectului Vedete Voluntare. „Studenta” de la „Fabrica de Staruri”  a evoluat în cadrul Festivalului Voluntarilor, ce răsplăteşte  eforturile celor implicaţi în acest fenomen. Gloria mai are şi alte acţiuni cu tentă civică, şi a fost  încîntată să le împărtăşească şi cititorilor de la civic.md.

Voluntariat presupune o acţiune pe care o faci fără un scop financiar, iar astfel de acţiuni se întîmplă mai tot timpul la noi. Nu pot să zic o dată exactă "cînd am început să fac voluntariat" dar cînd sunt invitată să cînt pentru copii cu dizabilităţi,orfani sau pentru oricare altă cauză nobilă,o fac fără a sta pe gînduri,deorece simt că fac o faptă bună.

În ţara noastră a început de ceva timp să ia amploare voluntariatul şi asta bucură.Mai e puţin pînă vom fi în pas cu Europa la acest segment. Există oameni cărora le pasă de o cauză anumită şi realizează multe lucruri frumoase.
Cred că sunt persoane care au un scop bine fixat,au ambiţie,dorinţa şi un suflet bun.Nu pot decît să-i admir

Chiar nu am facut un top din momentele mele de voluntariat,dar a fost un caz cînd am cîntat cu o fetiţă cu dizabilităţi. Ne-am ocupat împreună să învăţăm piesa, am vizitat-o de mai multe ori la orfelinat, iar concertul a ieşit  minunat. Pînă acum mai comunic cu Felicia ( aşa o cheamă ), şi am mai fost în mai multe rînduri la orfelinatele din ţară,unde am văzut copii talentaţi,copii deştepţi ,copii părăsiţi şi lipsiţi de dragoste. Abia atunci realizezi că şi ei există iar tu nu eşti decît un om fericit pentru că eşti sănătos şi ai o familie şi o casă.

Iuliana Mămăligă