Promo

Curs Gratuit „Educația Financiară pentru Tineri” Ediția 3

Distribuie prietenilor:


curs eugenOportunitate pentru Tinerii din Republica Moldova!

Înscrie-te și participă gratuit la Ediția a 3-a, a CURS-ului teoretic și intensiv de educație financiară destinat tinerilor 18-60 ani!Dacă te vezi în viitor un specialist bun în domeniul economiei sau a finanțelor, și ai între 18-45 ani, poți participa și tu! Pentru noi, toți sunt tineri!

Compania Double Case în parteneriat cu Pelliron au elaborat acest proiect care vine să aducă domeniul financiar și economic mai aproape și mai pe înțelesul tinerilor, studenților, angajaților, etc. Prima ediție s-a finisat cu succes și la solicitarea celor care nu au reușit lansăm a 3-a ediție a proiectului! E gratuit! E ușor! E constructiv!

De rând cu toate noțiunile și instrumentele pe care le vor descoperi, participanții vor avea ocazia să cunoască experți financiari din Republica Moldova care vor lucra alături de ei pe tot parcursul acestui curs!
Vă încurajăm și pe timp de vară să fiți parte a unei oportunități de dezvoltare a CV-ului vostru!

Este necesar să intri pe link-ul de mai jos din descriere și să te înscrii la acest curs!
Revenim noi după înscriere!

Acesta este formularul pentru înscriere:

http://educatie_financiara.lpmotortest.com
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo