Seminar pentru Jurnaliști: Mass-media și Ageism-ul

Distribuie prietenilor:


Denumirea activității- Seminar pentru Jurnaliști;

Organizator- HelpAge International Moldova;

Durata seminarului – 1 zi;

Data evenimentului - 17 septembrie 2019;

Adresa – mun. Chișinău, str. Mitropolit Gavriil Banulescu-Bodoni 17A, Casa Dacă Boutique Hotel;

Termen limită de înregistrare- 13 septembrie 2019, ora 14.00

 

Stimați reprezentanți ai mass-media,

HelpAge Internațional vă aduce la cunoștință că în data de 17 septembrie 2019 va fi organizată o sesiune de instruire pentru jurnaliști (reprezentanți ai presei scrise, radio, TV, on-line de nivel local și național).

Sesiune va fi facilitată de Jemma Stovell, expert, specialist în comunicare și advocacy, manager campanii internaționale, specializată în problemele vârstnicilor, HelpAge International, Londra.

Scopul sesiunii este creșterea nivelului de conștientizare a fenomenului ageism-ului (discriminarea pe criteriu de vârstă) și metodele de combatere a ageism-ului în mass-media.

Participanții vor fi familiarizați cu:

  • terminologia din domeniu;
  • particularități de intervievare a persoanelor în etate;
  • recomandări privind evitarea greșelilor tipice, atunci când se abordează o problemă ce vizează încălcarea drepturilor personalelor în etate;

Agenda va fi expediată adițional, în ajun de instruire.

Cheltuielile de traducere, transport (în baza biletelor ștampilate/ bonurile de la Gările Auto) și alimentare vor fi acoperite de organizatori.

Pentru înregistrarea la instruire, vă solicităm respectuos să completați formularul accesând link-ul: https://bit.ly/2lEe9rk

Numărul locurilor este limitat, de aceea se va merge pe formula ”primul venit primul servit”.

 

Persoana de contact: Victoria Barbulat 0699 987 48, e-mail: victoria.barbulat@helpage.orgOrganizații vizate: HelpAge International |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo