Distribuie prietenilor:


Ești din raioanele: Ungheni, Rezina, Cahul, Fălești sau Orhei? Dorești să fii lider în comunitatea ta și să înveţi alţi tineri să ia decizii responsabile cu privire la sănătatea lor? Doreşti să faci parte dintr-o echipă energică şi frumoasă?

În perioada 24-26 august 2019, Y-PEER Moldova, în parteneriat cu UNFPA Moldova, te provoacă să te implici în cadrul Școlii Trainerilor în domeniul Sănătăţii Sexual-Reproductive și să devii Trainer Național!

La Școala Trainerilor în domeniul Sănătăţii Sexual-Reproductive vor fi selectate 40 de persoane care vor participa la 3 module de instruire a câte 3 zile fiecare, în perioada august - decembrie 2019. Participând la cele 3 module de instruire, vei obţine informaţii calitative privind propria sănătate, vei învăţa noi tehnici de lucru cu tinerii, îți vei dezvolta abilitățile de lider, de vorbire în public, de analiză a problemelor cu care se confruntă tinerii la nivel local. În final, absolvind Şcoala Trainerilor, vei deveni Trainer Naţional.

Această oportunitate este atât pentru tineri, cât și pentru profesori. Poţi să aplici împreună cu un profesor (dacă eşti elev) sau elev (dacă eşti profesor) din localitatea ta (1 elev + 1 profesor). Dacă nu găseşti, aplică individual. Principalul criteriu de eligibilitate este dorința de implicare. Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8b6JADfkkFbjcguaAsPEhyb5JGq32lGSnRNEcZ0J_KEntBA/viewform până la data de 18 august 2019.

APLICĂ la Școala Trainerilor în Sănătatea Reproductivă, este șansa TA de a fi și a face o schimbare în comunitatea ta!

Alte articole de acest autor:
Author: Tatiana Rebeja


logoStarNet

Serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: