hackathon

Training pentru mass-media regională: Filmarea și montarea dezbaterilor politice

Asociația Presei Independente (API) invită colaboratorii instituțiilor mass-media regionale, interesați de dezbaterile politice, la untraining de o zi la tema filmării și montării emisiunilor de dezbateri politice TV. Trainingul va fi ținut în limba română de DorinScobioală, expert cu o experiență de 22 de ani în televiziune, care a colaborat cu CNN, Reuters, BBC, Associated Press şi alte instituţii media naţionale şi internaţionale.

Participanții la training vor parcurge etapele pre- și post-producție a dezbaterilor TV: amenajarea platoului și a fundalului, lumini, sunet, greșeli în vestimentație ale prezentatorului și invitaților etc. De asemenea, vor avea loc activități practice de filmare și încadrare.

Trainingul va avea loc pe data de 24 mai 2019 la Chișinău. Alimentarea și cheltuielile de transport pentru participanții din regiuni sunt asigurate de organizatori.

Doritorii de a participa la instruire sunt rugaţi să transmită un e-mail la adresa cristina.bobirca@api.md cu mențiunea: „Training filmaremontare dezbateri politice” până la sfârșitul zilei de 21 mai 2019, cu indicarea numelui, prenumelui, redacţiei unde activează și a unui telefon de contact.

Atenție: Locurile sunt limitate! Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Pentru alte informații, ne puteți contacta la: 022/210602, persoană de contact – Cristina Bobârcă, Coordonatoare programe API.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Campanie de informare şi educație electorală în regiuni privind alegerile parlamentare 2018”implementat de Asociația Presei Independente (API) și finanțat de Programul Mass-Media al Fundației Soros-Moldova. 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.