hackathon

Sesiuni de informare la Soroca, Bălți și Edineț privind Proiectul Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul Analitic Independent Expert-Grup are deosebita plăcere de a invita toate persoanele interesate din regiunea de Nord a Republicii Moldova la una din sesiunile de informare privind Proiectul Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova, care vor avea loc la Soroca, Bălți și Edineț. La eveniment sunt invitați reprezentanții asociațiilor obștești, grupurilor informale, activiștii civici și presa din regiune.

Programul, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS) va oferi organizațiilor neguvernamentale din Republica Moldova granturi nerambursabile în valoare totală de circa 3 milioane de euro. Proiectul va oferi suport financiar și tehnic Organizațiilor Societății Civile care desfășoară activități în afara or. Chișinău și implică cetățenii în soluționarea problemelor comunității. O atenție specială va fi acordată proiectelor ce au drept obiectiv monitorizarea procesului de implementare a Acordului de Asociere RM-UE.

Scopul evenimentelor este de a oferi informații potențialilor beneficiari din zona de Nord a Republicii Moldova despre proiect, modalitățile de elaborare și depunere a aplicațiilor de grant, criteriile de selectare a beneficiarilor precum și activitățile planificate în cadrul inițiativei.

Sesiunile de informare vor avea loc după cum urmează:

  • Soroca, 18 aprilie, 2019, ora 10:00, adresa: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, str. Mihail Sadoveanu 21.
  • Bălți, 19 aprilie la ora 10:00, adresa: Hotel VisPas, sala de conferinţă, str.Ştefan cel Mare 1/A.
  • Edineț, 22 aprilie, ora 11:00, CSPT „Salve”, Str.Independenţei, 81.

Persoanele interesate de eveniment sunt așteptate la una din locațiile menționate în funcție de disponibilitate și cea mai reușită proximitate față de orașele în care vor avea loc sesiunile de informare. Costurile de călătorie vor fi rambursate în baza copiei buletinului de identitate și a biletului de călătorie.

Vă rugăm să confirmați prezența până la data de 17 aprilie , ora 18:00, la adresa: inga@expert-grup.org, sau la nr de tel: 0 22 929 94.Organizații vizate: Expert-Grup |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.