hackathon

Invață secretele public speaking-ului la Genius Oratory &Debate

 Secretul unui leader bun este comunicarea eficientă! Antrenează-ți abilitățile de public speaker cu Genius Oratory &Debate!

Depășește propriile bariere și devino un vorbitor de succes în cadrul proiectului Genius Oratory &Debate!

Genius Academy ți-a pregătit 9 training-uri și 10 workshop-uri despre arta oratorică și lumea dezbaterilor! Învață cum să îți învingi frica de public, cum să folosești emoțiile în folosul tău! Antreneză-ți gândirea analitică și spiritul critic! Devino un vorbitor de succes și crește într-un leader de viață! La Genius Oratory &Debate vei construi cele mai bune discursuri, vei cuceri audiențe și îți vei apăra opiniile într-un mod constructiv!

Genius Oratory &Debate este un proiect organizat de Genius Academy (www.facebook.com/genius.academy.md), cu suportul Clubului Oratorilor (www.facebook.com/clubuloratorilor)!

Urmărește pagina evenimentuli pentru a fi la curent cu detalii despre Genius Oratory &Debate! ( www.facebook.com/events/278108099452609)

Înscrie-te ACUM, completând acest formular: (https://geniusacademy1.typeform.com/to/sQG19J)

 

 

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.