hackathon

MOLDOX LAB invită reprezentanți ai ONG-urilor și realizatori de filme documentare la InterAction Workshop, un atelier intensiv de film documentar

MOLDOX LAB anunță concurs pentru selectarea a 10-12 reprezentanți ai ONG-urilor din Moldova și realizatori de film documentar, cu vârsta peste 18 ani, care să participe în cadrul atelierului de film documentar - InterAction Workshop, în perioda 31 august - 5 septembrie 2018, la Cahul.

Acest atelier vă va oferi instrumentele și contactele de bază pentru a planifica, a filma și finaliza un film de scurt metraj capabil să producă impact social,  prin lucru în grup sub ghidarea expertului Gregor Hutz din Germania, multiplu laureat la festivaluri internaționale. După participarea la InterAction Workshop veți fi gata să utilizați filmul ca pe un instrument eficient nu numai pentru marketingul organizației sau a cauzei pentru care militați, dar și pentru a vorbi despre experiența voastră.

Participarea la workshop, cazarea și mesele sunt gratuite(micul dejun nu este inclus), cheltuielile de transport vor fi acoperite de către participanți. Limba oficială de comunicare în cadrul workshop-ului este limba engleză.

La final, participanții vor primi certificate.

Termen limită pentru completarea formularului este data de 25 iulie 2018, ora 23:59!

Mai multe detalii și procedura de aplicare pot fi găsite pe site.

Organizat de către Asociația Obștească „MOLDOX”, în parteneriat cu „SVENSKA FILMSTUDION” (Suedia), MOLDOX LAB este un laborator de film documentar, unic la nivel național, care instruiește tineri din Moldova cum să producă impact social prin intermediul filmului documentar, cu tutori internaționali recunoscuți în domeniu. Cu un număr de peste 70 de tineri instruiți și dezvoltarea a peste zece proiecte de film documentar în ultimii doi ani, MOLDOX LAB continuă să fie o platformă care contribuie activ la dezvoltarea industriei de film documentar din Republica Moldova. MOLDOX LAB este organizat cu suportul financiar din partea „Swedish Institute Creative Force Programme”, Ambasadei SUA în Moldova, Institutului Cultural Român, Departamentului EUNIC România, A.O. „Centrul Cultural German ACCENTE” din Chișinău și Goethe-Institut România, cu sprijinul Primăriei și Consiliului municipiului Cahul.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.