hackathon

Oportunitate pentru tinerii/ele din Cahul pasionați de film documentar

MOLDOX LAB anunță concurs pentru selectarea a 12-15 tineri/e din Cahul și vecinătate, cu vârsta peste 16 ani, care să participe în cadrul atelierului de film documentar - Exploration Workshop, în perioda 31 august - 5 septembrie 2018.

Participanții vor avea ocazia să descopere ce înseamnă filmul documentar și cum poți produce impact social prin intermediul acestora împreună cu tutorii internaționali: Nora Agapi, documentaristă din România, filmele la care a colaborat fiind selectate la festivaluri prestigioase europene și Ioana Țurcan, producătoare de film și artist vizual din România.

Participarea la workshop este gratuită. Limba oficială de comunicare în cadrul workshop-ului este limba română.

La final, participanții vor primi certificate.

Termen limită pentru completarea formularului este data de 25 iulie 2018, ora 23:59!

Mai multe detalii și procedura de aplicare pot fi găsite pe site.

Organizat de către Asociația Obștească „MOLDOX”, în parteneriat cu „SVENSKA FILMSTUDION” (Suedia), MOLDOX LAB este un laborator de film documentar, unic la nivel național, care instruiește tineri din Moldova cum să producă impact social prin intermediul filmului documentar, cu tutori internaționali recunoscuți în domeniu. Cu un număr de peste 70 de tineri instruiți și dezvoltarea a peste zece proiecte de film documentar în ultimii doi ani, MOLDOX LAB continuă să fie o platformă care contribuie activ la dezvoltarea industriei de film documentar din Republica Moldova. MOLDOX LAB este organizat cu suportul financiar din partea „Swedish Institute Creative Force Programme”, Ambasadei SUA în Moldova, Institutului Cultural Român, Departamentului EUNIC România, A.O. „Centrul Cultural German ACCENTE” din Chișinău și Goethe-Institut România, cu sprijinul Primăriei și Consiliului municipiului Cahul.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.