hackathon

NGO Leadership Workshop 2018

Lucrați într-un ONG, într-un context plin de provocări? Doriți să avansați organizația prin îmbunătățirea capacităților interne și manageriale sau creșterea eficienței în promovarea și comunicarea cu mediile externe? Aici puteți să aplicați pentru a 4-a ediție a Atelierelor de Leadership pentru ONG-uri!

Atelierul va avea loc în Varșovia (Polonia) în perioada 22 – 26 octombrie 2018, și este un eveniment gratuit. Termenul de depunere a aplicațiilor este luni, 2 iulie 2018, ora 23:59.

Atelierul de Leadership al ONG-urilor este destinat pentru 25 de lideri ONG din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kazahstan, Kosovo, Kârgâzstan, Macedonia, Moldova, Rusia, Serbia, Tadjikistan, Ucraina și Uzbekistan. Participanții vor fi selectați printr-un proces deschis și vor beneficia de curs gratuit. Este necesară cunoașterea limbii engleze.

Obiectivul workshop-ului este de a oferi reprezentanților societății civile posibilitatea de a-și consolida competențele, capacitățile manageriale și de generare a veniturilor, abilitățile de a se angaja atât cu părțile interesate publice cât și cu guvernul și de a contribui la crearea de rețele cu legături internaționale. Se va acorda o atenție specială reprezentanților organizației societății civile (CSO), care promovează responsabilitatea democratică și statul de drept în țările lor de origine.

Programul detaliat poate fi accesat aici.

Puteți descărca și completa formularul de aplicare aici.

Mai multe detalii aici: www.fed.org.pl

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.