hackathon

Artist+Artist, apel de participare pentru artiști vizuali & media

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Atelier de lucru intro-disciplinar cu Cristina DAVID [RO]

Cristina David, artistă vizuală din România, invită tinerii artiști vizuali & media la un atelier de lucru intro-disciplinar, în cadrul evenimentului Artist+Artist.

Artista și-a conceput atelierul pornind de la ideea că în interiorul comunității, artiștii se susțin reciproc, se respectă și se admiră uneori, se împărtășesc cu ideile și se ajută atunci când este cazul. Dar  ce se întâmplă atunci când oamenii cu cariere individuale din aceleași domenii de lucru încercă să colaboreze?
În ultimii ani s-a vorbit mult despre colaborările trans-disciplinare (interdisciplinare) în mediul artistic,  Cristina fiind interesată de aceste dialoguri, mai ales de dialogul dintre artă și știință, dar de curând a început să manifeste un interes aparte față de aspectul intro-disciplinar al cooperării dintre artiști.


Timp de 2 zile, tinerii artiști vor avea posibilitatea, ghidați de Cristina David, să lucreze la proiecte comune. Nu pentru a se susține reciproc în proiectele lor individuale, ci pentru a crea o pepenieră de idei pe care să le pună în practică împreună.

Perioda atelierului: 17-18 aprilie 2018
completați formularul de participare până la 14 aprilie 2018
https://goo.gl/forms/RxqOvRPK8M0eqNRm2
mai multe detalii găsiți pe oberliht.org/edu-art-3/

Acest atelier face parte din programul Edu-Art – educaţie artistică non-formală pentru o generație de tineri implicați social și integrați din punct de vedere profesional, susținut de Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a Republicii Moldova.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.