Finanțarea Proiectelor de Eficiență Energetică

11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ai o idee inovativă în domeniul energetic și ai nevoie de suport financiar?

Ai soluții pentru sporirea eficienței energetice sau energiei regenerabile care pot contribui la dezvoltarea celor mai importante sectoare ale economiei Republicii Moldova?

Agenția pentru Eficiență Energetică anunță deschiderea apelului pentru propunerile de proiecte în cadrul Programului “Clean Technology Innovation Programme for SMEs and Start-ups in the Republic of Moldova”.

Programul dat este elaborat pentru a susține inițiativele antreprenoriale și a dezvolta proiecte pilot / demonstrative. Sunt planificate o serie de traininguri, sesiuni de coaching și networking în domeniul antreprenoriatului și cel mai important, premii in valoare de cîte 10.000 USD pentru fiecare idee cîștigătoare în cele 5 categorii.

Nu ezita, aplică chiar acum accesînd acest link https://bit.ly/2P64MPe

Important !

  1. Pentru a face cunoștință cu regulile concursului accesați Regulamentul Concursului aici http://mee.md/regulemant/
  2. Pentru a fi la curent cu notificările procedurii de aplicare, urmariți pagina de Twitter a Programului aici https://twitter.com/GCIPMoldova și pagina Facebook a Agenției pentru Eficiență Energetică aici https://www.facebook.com/AgentiapentruEficientaEnergetica/

Echipa

Agenției pentru Eficiență Energetică

Alte articole de acest autor:After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo

promo

Promo

Promo