hackathon

Actualizare (26 aprilie): Expert-Grup anunță actualizarea informaţiei cu privire la concursul pentru identificarea a 5 organizații ale societății civile din Republica Moldova în calitate de parteneri regionali

Centrul Analitic independent Expert-Grup a actualizat informaţia cu privire la concursul pentru identificarea a 5 organizații ale societății civile din Republica Moldova în calitate de parteneri regionali pentru implementarea proiectului „Informează, Abilitează și Acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova” . 

Persoanele interesate să participe la concursul anunţat sunt rugate să acceseze termenii de referinţă, ghidul de aplicare şi formularul de buget anexat.

Întrebările cu referire la modul şi condiţiile depunerii solicitării de grant sosite pînă la data de 26 aprilie le puteţi accesa aici. Rubrica respectivă se va actualiza odată cu parvenirea noilor întrebări.  Întrebările pot fi adresate pînă la data de 20 mai.

Termenul de depunere a dosarelor a fost extins cu zece zile. Dosarul trebuie trimis prin email la iulia@expert-grup.org până la data de 25 mai 2019, ora 18.00. Toate întrebările de clarificare pot fi adresate pînă la data de 20 mai.

Accesaţi: Ghid de aplicare la programul de grant (ro)  Termeni de referinţă (ro)  Formular de buget 

Grant guidelines (en)  Terms of reference (en)

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina expert-grup.org.Organizații vizate: Expert-Grup |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.