Sesiuni de informare în toată țara: Cum puteți beneficia de granturi în Proiectul ”Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova

Reprezentanții asociațiilor obștești, grupurilor informale, activiștii civici și mass-media sunt invitați la sesiunile de informare organizate în cadrul Proiectului Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Fundația Konrad Adenauer.

În cadrul acestui proiect, cu durata de implementare de trei ani,  vor fi oferite granturi în valoare totală de circa 3 milioane de euro. Programul de grant este adresat organizațiilor societății civile locale, ce desfășoară activități în afara orașului Chișinău și care sunt direct responsabile de implementarea lor. Vor fi finanțate peste 150 de propuneri de proiecte, orientate spre promovarea principiilor bunei guvernări. O atenție specială va fi acordată proiectelor ce au drept obiectiv monitorizarea procesului de implementare a Acordului de Asociere RM-UE.

În cadrul evenimentului, potențialii beneficiari de granturi vor fi informați privind modalitățile de elaborare și depunere a dosarului, criteriile de selectare a beneficiarilor precum și activitățile planificate în cadrul inițiativei.

Mai multe informații despre respectivul Program de grant aflați pe site-ul Proiectului: www.dezvolt.md

Calendarul tuturor sesiunilor de informare, organizate în cadrul Proiectului, îl puteți accesa aici:  https://www.dezvolt.md/calendar

Rugăm participanții interesați să confirme prezența, până în data de 17 aprilie 2018, ora 18.00 la următoarele adrese electronice:

regiunea SUD (Cimișlia, Căușeni, Cahul) - elena.rusanovschi1@gmail.com

regiunea CENTRU (Orhei, Anenii Noi) - liudanofit@yahoo.com

regiunea NORD (Soroca, Bălți, Edineț) - inga@expert-grup.org

UTA GAGAUZIA (Comrat, Ceadîr-Lunga) - proeuropamd@gmail.com

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.