Înscrie-te în Programul „Youth Empowerment” și fă o schimbare în localitatea ta

Ajută-ne să distribuim acest articol:

AO „Centrul Media pentru Tineri” lansează Programul „Youth Empowerment” 2019 (Program de Abilitare a Tinerilor), un proiect destinat tinerilor din Republica Moldova, care doresc să se implice în activitatea localității sau în dezvoltarea organizației din care fac parte.

 

În perioada martie – iunie, un grup de 15 – 20 tineri își vor dezvolta abilități de comunicare, leadership și activism civic, care îi vor ajuta să implementeze proiecte în localitățile lor.

Ulterior, participanții se vor putea înregistra la concursul de minigranturi sociale, oferite pentru 8 tineri/tinere. Minigranturile vor oferi persoanelor posibilitatea de a utiliza cunoștințele obținute și de a face schimbări în localitatea lor.

La program se pot înregistra tineri, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, din orice regiune a Republicii Moldova.

Data-limită: 18 martie, 2019.

Formular de înregistrare: http://bit.do/eJPdy

Costurile pentru instruiri, deplasări și alte activități vor fi suportate de către organizatori. Orice modificare va fi discutată cu persoanele implicate în program.

Pentru detalii, puteți suna la numărul: 079 314 661.

Vor fi contactate doar persoanele ale căror formulare vor fi selectate. 

Programul face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținere IM Swedish Development Partner și are scopul de a susține tinerii cu și fără nevoi speciale în luarea deciziilor, solicitarea drepturilor, pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.Organizații vizate: IM Swedish Development Partner |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.