hackathon

Concurs extins 15.11.18. Recepționarea cererilor de finanțare a proiectelor de infrastructură pentru anul 2019 în cadrul Proiectului de Reziliență Rurală (IFAD VII)

Unitatea Consolidata pentru Implementarea Programelor Fondului International pentru Dezvoltarea Agricola (UCIP-IFAD) aduce la cunostinta despre extinderea termenului de depunere a cererilor de finanțare a proiectelor de infrastructură pentru anul 2019 în cadrul Proiectului de Reziliență Rurală pînă la data de 15 noiembrie 2018. Granturile oferite au drept scop dezvoltarea infrastructurii economice, a condițiilor pentru dezvoltarea intreprinderilor agricole, generarea investitiilor și majorarea veniturilor agenților economici din spațiul rural.

Granturile în sumă maximă de 200 mii dolari SUA vor fi acordate pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii publice cu caracter economic finanțate în 2019, precum:

  • Construcţia reţelelor de alimentare cu apă pentru irigare
  • Construcția / reparația segmentelor de drum și poduri
  • Construcţia/Reabilitarea iazurilor sau lacurilor de captare a apei pentru irigare

Mai multe detalii despre concurs, precum si formularul cererii de finantare, modele de documente pot fi gasite accesind http://www.ucipifad.md/services/granturi/ - Granturi pentru Dezvoltarea Infrastructurii 

Pachetele de documente vor fi prezentate în plic sigilat cu indicarea denumirii concursului, numele beneficiarului și datele de contact la adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 162, bir.1303, mun. Chișinău pînă la data de 15 noiembrie 2018.

Pentru întrebări sau clarificări ne puteți contacta la adresa: office@ucipifad.md sau la tel: 022 22 50 46
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.