Tinerii interesați de a lansa o afacere se pot înscrie la conferința internațională „Descoperă JCI Moldova”

Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni (JCI Ungheni) este încântată să găzduiască cel mai important eveniment JCI al anului - Conferința  Internațională  „Descoperă JCI Moldova”, care va avea loc la Ungheni în perioada 23-25 august 2019.   

În fiecare an, conferința JCI Moldova aduce împreună membrii JCI din regiunile Moldovei și din afara țării, parteneri și susținători ai organizației, manageri, antreprenori, tineri leaderi și cetățeni activi, liberi profesioniști, oameni de cultură, membri ai societății civile și alte personalități marcante.   

Într-un efort comun de colaborare a tinerilor antreprenori și mai mulți oameni de afaceri din Republica Moldova, JCI Ungheni, cu suportul JCI Moldova, organizează un eveniment menit să construiască colaborări de afaceri la nivel internațional, să promoveze pe scara locală și internațională experiențele antreprenorilor din țară, dar și să ofere participanților șansa de a descoperi Moldova prin diverse activități marca JCI.   

Nu trebuie să rateze evenimentul:  

  • Tinerii activi în căutare de idei și practici know-how 
  • Tinerii antreprenori, care doresc să se extindă la nivel internațional 
  • Cetățenii activi, care caută inspirație, cunoștințe și se implică in comunitățile lor 

 

Pe agenda conferinței sunt incluse paneluri despre business și oportunitățile de investiții în Republica Moldova, business networking event, excursii la rezervația Plaiul Fagului și Mileștii Mici, și alte activități.  

Mai multe detalii despre Conferința Internațională „Descoperă JCI Moldova”  puteți găsi pe pagina de facebook JCI Moldova sau pe pagina web https://discover2019.jci.md/.     

 

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200.000 de membri în 120 de ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor care și-au propus să schimbe în bine comunitatea locală. În prezent, JCI are statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite și Consiliul Europei. Printre membrii marcanți ai JCI se numără secretarul general al ONU, Kofi Annan, președintele SUA, Bill Clinton, președintele Franței, Jacques Chirac, cofondatorul Microsoft, Bill Gates și alte persoane, care s-au afirmat în diverse domenii. 

Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat pe data de 29 septembrie 2011. În momentul de față sunt patru organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Orhei.  

JCI Moldova a contribuit la crearea și organizarea în 2017 a primei ediții a Conferinței Balcanice JCI la București, urmând în anii care vin să fie organizată o ediție și în Republica Moldova.  

JCI Moldova a organizat în 2018 JCI European Capitals Meeting, iar în 2020 va fi gazda JCI European Presidents Meeting. 

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: JCI Chisinau |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.