hackathon

Masă rotundă #2 - "Viața pe campus la o universitate din străinătate""

Planifici să mergi la studii peste hotare, dar nu știi ce te așteaptă odată ce vei păși prima dată pe campus?

Centrul de Informatii Universitare te invită să participi la o sesiune informativă cu tema “Viața pe campus la o universitate din străinătate” care va avea loc pe data de 24 mai, cu începere de la ora 18:00, la sediul CIU, pe adresa str. Al. Pușkin 16.

Moderatorul acestei întâlniri este Andrei Iovu, Doctor în drept și funcționar public internațional, absolvent al programului de burse OSF "Undergraduate Exchange Program", anii 2007-2008, facându-și studiile la Slippery Rock University of Pennsylvania, SUA, licență în relații internaționale; și absolvent al programului de burse OSF "University College London", Marea Britanie, anii 2010-2011, masterat în politici, securitate și integrare.

Andrei ne va relata despre experiența sa de peste hotare la universitățile gazdă, viața pe campusul universitar, orientarea în carieră, organizarea timpului liber și practicarea sportului, precum și despre oportunitățile de angajare pe campus, stagii de practică și voluntariat.

Participarea la sesiune este gratuită.

Pentru participare, vă rugăm să completați formularul de înregistrare: https://www.facebook.com/events/424120278434973/

Vă așteptăm cu drag!

Sesiunea dată este parte dintr-o serie de întâlniri interactive pe care Centrul de Informații Universitare planifică să le organizeze cu participarea absolvenților programelor de burse OSF (Open Society Foundations) și cu bursieri ai programelor de burse naționale gestionate de către CIU. Aceasta va fi o modalitate exclusivă de a provoca tinerii implicați social și potențialii lideri la un dialog productiv, dar și o oportunitate pentru absolvenții burselor noastre de a-și împărtăși experiența de alternativă, precum și cunoștințele lor profesionale.

Stay tuned!
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.