Training gratuit - ”Comunicarea-cheia succesului”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Comunicarea eficientă reprezintă baza succesului. La fel, comunicarea este baza oricărei relații. Nu contează cât de bine credeți că comunicați, niciodată nu va fi suficient, și e necesar să continuați să exersați pentru a va îmbunătăți stilul de comunicare. Aceasta și o veți face în cadrul training-ului “Comunicarea-cheia succesului”, în decurs de doua ore veți afla despre comunicarea congruentă și incongruentă, veți exersa împreuna cu ceilalți participanți, și veți avea oportunitatea inedita de a îmbunătăți stilul de comunicare personal într-o situație concretă sau cu o persoana anume.
Training-ul este destinat persoanelor:
Care vor să devină mai profesioniști și au nevoie de competențe de comunicare avansate;
Care au creat sau doresc sa creeze o familie ca sa aibă o relație armonioasă bazată pe comunicarea autentică cu partenerul și copii;
Care întâmpină probleme de comunicare cu anumite persoane;
Care sunt pasionați de autodezvoltare :)

Data: sîmbăta, 18 mai, de la 10:00 pînă la12:00.

Trainer: Svetlana Popa, psiholog, consilier în probleme de familie, http://svetlanapopapsiholog.weebly.com/

Vă puteți înscrie competînd formularul - https://goo.gl/forms/qYTq5bea5pwqNbR63. Doar persoanele care s-au înscis vor participa la training!!!

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Școala Autodezvoltării ”ACCES” |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.