Te invităm să participi la primul experiment economic din țară!

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei invită tinerii cu vîrsta de pînă la 25 de ani să participe la primul experiment economic din țară. Acesta se va desfășura în trei sesiuni în perioada 5 - 6 iunie la Academia de Studii Economice a Moldovei.   

Experimentul presupune luarea de decizii în cadrul unui joc economic pe calculator cu posibilitatea de a câștiga în medie 100 de lei în funcție de rezultatele individuale în cadrul experimentului. Banii câștigați vor fi rambursați cash, imediat după finalizarea sesiunii. Doritorii interesați să participe sunt invitați să se înregistreze pe platforma disponibilă în link-ul alăturat http://bit.ly/2YgPC9C, termenul limită pentru înregistrare este 2 iunie 2019.

După expirarea termenului limită participanții vor contactați pentru a fi invitați să participe la una din cele 3 sesiuni ale experimentului. Fiecare sesiune va dura o oră și jumătate, data și ora exactă a fiecărei sesiuni vor fi comunicate ulterior.Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon:022 929 994 și adresa de email: event@expert-grup.org, persoană de contact Natalia Chitii.

*Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale. Persoanele care vor veni din afara oraşului Chişinău vor primi rambursarea cheltuielilor de transport în baza biletului de călătorie.

Detalii:

https://www.facebook.com/events/370948186874977/

http://bit.ly/2YgPC9C

 Organizații vizate: Expert-Grup |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.