IREX Europe și Centrul Media pentru Tineri te invită să participi la „Media Tur”

IREX Europe și Centrul Media pentru Tineri lansează cea de-a treia ediție a evenimentului „Media Tur”, organizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”.

Tema acestei ediții este „Trăim ecologic - mâncăm organic. Dezvoltarea și provocările agriculturii ecologice în Republica Moldova”

Evenimentul oferă oportunitatea tinerilor, actorilor media (jurnaliști/bloggeri/vloggeri) și activiștilor civici de a explora subiecte care afectează viața cetățenilor Republicii Moldova și de a atrage atenția publicului prin elaborarea materialelor multimedia.

Evenimentul va avea loc în perioada 19-20 aprilie. Timp de două zile, participanții vor afla despre aspectele si problemele agriculturii ecologice, precum și vor vizita mai mulți producători locali, din raioanele Ialoveni, Drochia, Șoldănești.

În urma ghidării din partea experților în domeniu și a documentării la fața locului, participanții vor elabora și vor publica materiale, într-o formă accesibilă și documentată, pe platforme media publice sau pe platforme personale (blogguri, vlogguri, pagini pe rețelele sociale).

Cine poate participa?

La „Media Tur” pot participa jurnaliști profesioniști, jurnaliști cetățenești, bloggeri, vloggeri și tineri interesați de subiectul agriculturii ecologice.

 

CRITERII DE SELECȚIE:

  • Experiență în scrierea articolelor;
  • Platformă online profesională/ personală, unde publică materiale pe diverse teme sociale;
  • Abordare alternativă a subiectelor;
  • Motivația participantului;
  • Vârstă 18+;

Formularul de înregistrare poate fi găsitAICI.

Data-limită: 11 aprilie, 2018, ora 17:00.

Persoană de contact: Valentina Botnaru, tel: 0694 02 808

                                   Daniela Galai - Coadă, tel: 0604 64 641

 

Costurile pentru transport, cazare și alimentație vor fi acoperite de către organizatorii activității.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.