Participă la Garage48 Hackathon Chișinău 2019 și transformă-ți ideile creative în prototipuri funcționale

Energie, experienţă, competiție și networking la puterea 48. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le vor primi participanții Hackathonului „Empowering Youth” organizat la Chișinău în perioada 12-14 aprilie.

Scopul acestui maraton de idei este de a aduna la un loc elevi, studenți, antreprenori – oameni care își doresc să facă o schimbare și să contribuie la dezvoltarea tinerilor. În doar 48 de ore, participanții vor transforma o idee în prototip (MVP), vor prezenta rezultatele în faţa unui juriu internațional, iar cele mai bune echipe vor fi premiate.

Pe parcursul evenimentului toți participanții vor fi îndrumați de cei mai buni mentori din Estonia și din Republica Moldova, vor primi sfaturi și expertiză despre cum se dezvoltă un startup.

Acest hackathon este destinat tuturor, indiferent de vârstă, experiență, cunoștințe. La hackathon pot participa:

#Graphic-, UI-, UX designeri
#Front-end, back-end, full stack developeri
#Manageri de proiecte și oameni cu gândire antreprenorială
#Oameni care gândesc out of the box, chiar dacă au sau nu experiență antreprenorială.

Cafea, mâncăruri calde și snack-uri vor fi asigurate pe parcursul evenimentului, astfel încât, participanții să se concentreze la maxim asupra dezvoltării ideii în MVP (dacă nu știți ce este un prototip, vă explicăm totul în cadrul hackathonului).

Evenimentul va fi găzduit de cel mai nou și creativ Hub din Chișinău #ARTCOR.

Participarea este gratuită, dar necesită înregistrare prealabilă. Te poți înregistra AICI!

Mai multe detalii despre „Garage48 Empowering Youth Chișinău” găsești aici AICI, dar și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul este organizat de către fundația Garage48 în parteneriat cu Yep!Moldova, ca parte a programului de Pre-Accelerare, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei în cadrul Fondului de Dezvoltare și Ajutor Umanitar.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.