Business InnoHub pentru TINEri

Ajută-ne să distribuim acest articol:

În cadrul evenimentului de lansare a proiectului "Business InnoHub pentru TINEri" vor fi abordate teme de interes pentru antreprenorii din raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni, și anume: provocări și oportunități pentru antreprenori în următorii 4 ani, consultanță și finanțare pentru afaceri, soluții inovatoare pentru marketing, vânzări și administrarea afacerilor, rețele și structuri de sprijin pentru antreprenori. Astfel, participanții la eveniment vor obține informații despre: strategii de dezvoltare pentru antreprenori și manageri, parteneri importanți pentru a crește afacerea, oportunități pentru companii, contacte de afaceri – potențiali clienți sau furnizori.

Tinerii vor avea posibilitatea să facă cunoștință cu suportul acordat de către HUB în dezvoltarea afacerii lor, ceea ce ulterior va contribui la crearea comunității antreprenoriale regionale.

Confirmă disponibilitatea de a participa la eveniment, până sâmbătă, 19 ianuarie 2019, la telefonul 069724815, prin e-mail la adresa faclia.ungheni@gmail.com, sau înregistrează-te aici.

Viitorul Tău începe cu ”Business InnoHub-ul pentru TINEri”.
Te invităm să faci primul pas spre o afacere de succes!

Participă la eveniment. Ia și prietenii cu Tine!

Acest eveniment este parte a proiectul ”Centrul de Suport în Afaceri – Ungheni HUB”, implementat de Asociația Obștească pentru Copii și Tineret “FĂCLIA”. Acest grant este finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene, în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

hub youth4

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.