hackathon

De la podurile de flori la poduri de… litere

În 2018, Centenarul Marii Uniri a fost marcat de Asociația Obștească „Logodava” prin realizarea unui proiect intitulat „Ghid electronic interactiv de exprimare corectă în limba română” (www.logodava.org), sprijinit financiar de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Pe internet există diverse aplicații privind învățarea limbii române, însă acestea sunt proiectate pentru învățarea românei ca limbă străină, nu ca limbă maternă. Un ghid electronic interactiv, prin intermediul căruia utilizatorii își vor putea exersa abilitățile de exprimare corectă în limba română, este o primă realizare în domeniu.

„Ghidul electronic interactiv de exprimare corectă” asigură învățarea activă a formelor și construcțiilor corecte în limba română. Beneficiarii proiectului sunt elevii, studenții, profesorii, jurnaliștii, traducătorii, funcționarii etc. interesați de perfecționarea exprimării lor în limba română. Aplicația conține circa 300 de exerciții, structurate în șase module: ortografie, morfologie, sintaxă, lexic și semantică, punctuație și diverse.

           Accesează aplicațiaEmbl: www.logodava.org

 

 

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Asociaţia Obştească "Logodava” |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.