Atelier de lucru “Înființarea grupurilor de lucru tematice ale Rețelei Naționale Rurale din Moldova”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Programul "Asistență Tehnică pentru implementarea Contractului de Reformă Sectorială: Programul European de Vecinătate pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (ENPARD)" în colaborare cu Rețeaua Națională Rurală (RNR) organizează vineri, 9 noiembrie, la Hotelul Jazz un atelier de lucru privind "Înființarea grupurilor de lucru tematice (GLT) ale Rețelei Naționale Rurale (RNR) din Moldova".

Atelierul de lucru este organizat cu scopul lansării următoarelor trei (3) grupuri de lucru tematice permanente (GLT) ale RNR:

  1. Agricultură și Mediu, cu tema pentru acest an: "Irigarea și utilizarea durabilă a apelor subterane",
  2. Procesarea alimentelor, cu tema pentru acest an: "Prelucrarea produselor agro-alimentare tradiționale la scară mică" și
  3. Dezvoltarea rurală, cu tema pentru acest an: "Diversificarea economiei rurale - noi oportunități de angajare în zonele rurale"

În cadrul atelierului de lucru, participanții vor aproba mandatul pentru fiecare grup, analizând subiectele, identificând aspectele critice și problemele principale legate de acestea, discutând și făcând schimb de experiență și, în final, vor decide metoda de lucru care se va baza pe un plan de lucru pentru următoarele trei luni. Pentru a sprijini GLT, proiectul AT pentru ENPARD va recruta experți care vor ghida activitatea grupurilor și vor fi responsabili de elaborarea raportului. Toate cele 3 rapoarte vor fi prezentate în cadrul unei conferințe speciale desfășurate în martie 2019. Atelierul de lucru va avea loc vineri, 9 noiembrie, la Hotelul Jazz, sala Guitar, str. Vlaicu Pârcalab 72, Chișinău.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.