Cariera Mea organizează „August Music Fest”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

COVERFIN

Vara aceasta merită să petreci la maxim alături de Centrul ARTICO – proiectul Cariera Mea, în cadrul unui eveniment inedit, „August MUSIC Fest”.

Scopul acțiunii este de evidențiere și promovare a tinerele talente dar și de încurajare a participanților în urmarea unei cariere în industria muzicală.
În scenă sunt invitați să evolueze tineri care doresc să-și demonstreze talentul unui public prietenos și capabil de feedback.

Intrarea este GRATUITĂ, dar te rugăm să te înregistrezi în formularul dat, la categoria participant sau vizitator: https://goo.gl/forms/RF2TyShqg61bQdXo2

Vino să fii parte a atmosferei pe care o creăm în data de 18.08.2018 la ora 18:00 la ARTICO (bd. Ștefan cel Mare 169), TERASĂ.

Pentru detalii urmărește pagina de facebook https://www.facebook.com/carieramea1/, pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/272278810009739/ sau scrie un mesaj la adresa de e-mail maria.pasat@artico.md

Petrece alături de noi pe undele muzicii o seară frumoasă de august !

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.