Wärmepol - sky transmitter - opening

Ajută-ne să distribuim acest articol:

32260708 1905001082864065 5991937680995254272 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă invităm cu drag la inaugurarea publică a instalaţiei "sky transmitter" - un proiect artistic realizat de către artistul german de sunet şi media, Frank Schulte.

Programul include:
- instalaţia "sky transmitter" - acoperiş, etajul 3
- instalaţia "idea generator" - cantină, etajul 2
- muzică electronică de Frank Schulte

Frecvența publică radio a instalaţiei "sky transmitter" va fi accesibilă în oraşului Chişinău, sectorul Botanica, la 95 MHz.

Aduceți-vă propriul radiou portabil și faceți parte din spațiul sonor. În paralel, aveţi posibilitatea de a lua parte la un proiect de grădinărit urban, realizat de către profesorii şi studenţii Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”.Nu în ultimul rând, puteţi participa în cadrul proiectului WÄRMEPOL "idea generator". Gândiţivă la o persoană căreia doriţi să-i transmiteţi un mesaj - îl veţi putea scrie şi plasa în interiorul instalaţiei. 

>> Priveşte şi ascultă cerul – cerul nu are limită<<

Locaţie: acoperişul Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală” (Str. Independenței 1, Chisinau, Republica Moldova)

Intrare liberă!

Artistul german de sunet şi media Frank Schulte, născut în 1962, a jucat în diferite ansambluri pentru arta de sunet improvizată și compusă. A colaborat cu diverşi artişti performeri, dansatori, actori şi textieri. De asemenea compune muzică pentru spectacole, experimente cu aplicarea noilor tehnici electronice de generare a sunetului, instalații de sunet cu mai multe canale și performance-uri în reţea, creează coloane sonore și atmosferă pentru filme și televiziune.
În colaborare cu artişti video dezvoltă proiecte conceptuale intermedia, iar in 1998 crează şi design pentru instalaţii destinate spaţiului public. Frank Schulte desfăşoară şi o activitate didactică la Academia de Arte Media din Cologne (KHM) şi Şcoala Internaţională de Design, Cologne (KISD).

Organizatori: Centrul Cultural German AKZENTE și Centrul de Artă Contemporană [ksak], în colaborare cu Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”. Acest proiect este sprijinit de către Institutul Goethe din România.

Mulţumim tuturor partenerilor si persoanelor implicate în proiect!

Mai multe detalii găsiţi aici:
https://web.facebook.com/soniqID.net/
http://www.goethe.de/ins/ro/prj/kul/ueb/enindex.htm
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.