hackathon

Aplicare la Forumul ONG-urilor de Mediu: ediția 2018

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Mult stimați colegi,

AO  EcoContact are deosebita onoare să vă invite la Forumul ONG-urilor de Mediu - ediţia 2018.

Scopul Forumului este de a fortifica cooperarea sectorului asociativ de mediu în vederea asigurării procesului de racordare la standardele europene întru folosirea raţională a resurselor naturale şi protecţia mediului în Republicii Moldova.

Ediția anului 2018 este focusată pe următoarele aspecte:

- Monitorizarea procesului de reformă instituțională multi-dimensională  în Republica Moldova- conlucrarea pe viitor și așteptările sectorului asociativ de mediu;

- Monitorizarea procesului de integrare europeană pe dimensiunea protecția mediului, rolul și poziția sectorului asociativ de mediu;

- Provocările vis-a vis de fluviul Nistru – poziția sectorului asociativ și ultimele acțiuni întreprinse;

- Cadrul legislativ nou de mediu - înțelegerea și contribuirea la implementarea acestuia: poziția ONGurilor în raport cu poluatorii ce duc la degradarea calității mediului;

- Ariile protejate și ecosistemele Republicii Moldova: identificarea, instituirea și asigurarea funcționalității, rolul ONGurilor în acest proces.

Pe lîngă prezentări informative, Forumul va oferi posibilitatea participanţilor de a interacţiona cu experţi naţionali din domeniile relevante, reprezentanţi ai organizaţiilor donatoare, oficiali guvernamentali etc. În cadrul Forumului, participanţii vor afla care sunt noile tendinţe şi noutăţi cu privire la dezvoltarea protecţiei mediului.

Forumul va deveni o platformă de schimb de experiența, bune practici, rezultate realizate și comunicare cu donatorii care sunt interesați să susţină proiecte de mediu și dezvoltare comunitară în Republica Moldova.

Evenimentul va dura 2 zile (20-21 Aprilie) şi va avea loc în Chişinău, locul evenimentul fiind comunicat o dată aplicînd la eveniment.

Doritorii de a participa la acest forum, sunt rugaţi să completeze Formularul de Aplicare ce poate fi accesat la https://goo.gl/forms/V6dC4Cfress4urU83 Termenul limită de aplicare este Marţi, 17 aprilie 2018.

Pentru informații nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon:  (+ 0 22)996163/069589607 sau pe email: n.guranda@vox.md, persoană de contact: Guranda Natalia.

Vă aşteptăm cu drag la Forum!Organizații vizate: EcoContact |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.