Concurs fotografic Safenet Moldova - siguranţa pe internet începe cu tine !

Ajută-ne să distribuim acest articol:

86863e4xvx 1

Atrium Moldova în colaborare cu HomoDiversus şi Centrul Internaţional "La Strada", anunţă concursul fotografic cu tematica siguranţei pe internet.

Concursul este destinat tuturor celor pasionaţi de fotografie care doresc să redea un mesaj vizual în scopul sensibilizării publicului vizavi de riscurile online și importanța navigării în siguranță pe internet.

Concursul este desfăşurat în contextul Zilei Internaţionale a Siguranţei pe Internet, marcat în acest an pe 6 februarie. Sloganul pentru 2018 "Creați, conectați și distribuiţi

RESPECT: Un internet mai bun începe de la tine" este un apel la acţiune pentru toţi membrii comunităţii să îşi joace rolul în crearea unui internet mai bun pentru copii.

Condiţiile concursului:

Fiecare participant poate înscrie maxim 5 fotografii realizate digital. Lucrările vor fi expediate prin e-mail sau transfer web. Cele mai reuşite fotografii vor fi tipărite şi expuse în cadrul unei expoziţii în centrul Atrium. Din acest motiv, nu vor fi acceptate fotografii tipărite, în format panoramic sau 3D. Titlurile fotografiilor digitale trebuie să conțină numele fotografului și denumirea imaginii. La concurs sunt eligibile persoanele de pe întreg teritoriul Republicii Moldova după cum urmează:
● La categoria profesionişti sunt acceptate lucările din partea persoanelor de orice vârstă, cu dimensiunile minime a fotografiilor de 2400 pixeli.
● La categoria adolescenţi sunt acceptate lucrările din partea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 10 şi 18 ani. Nu sunt impuse condiţii minime pentru dimensiunile fotografiilor însă acestea trebuie să fie de o calitate adecvată.

Participarea la concurs este gratuită. Data limită pentru prezentarea lucrărilor este: 8 februarie 2018 ora 20:00.

Lucrările urmează a fi expediate la adresa pr.atrium@gmail.com, Mesajul trebuie să conțină: numele/prenumele şi vârsta autorului, localitatea, maxim 3 fotografii, denumirea fotografiilor, şi la dorinţă comentariile autorului la fotografii.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate cu accesorii foto, vouchere şi alte premii. Vom reveni cu detalii pe pagina facebook.

Drepturile de autor ale tuturor fotografiilor înscrise trebuie să fie deținute de participantul la concurs.

Prin înscrierea la concurs participanții își exprimă consimțământul și permit organizatorilor de a folosi fotografiile înscrise în concurs, pentru promovarea în materialele de vizibilitate, paginile web sau în presă a concursului. Totodată, organizatorii vor putea utiliza și pe viitor  fotografiile participante la concurs, în realizarea materialelor non-comerciale de comunicare și promovare, precum ar fi: calendare, afișe, broșuri,  etc.  Consimțământul este acordat cu titlul gratuit.

La rândul său organizatorii, se angajează să respecte dreptul moral al fiecărui autor, precum dreptul la paternitate, dreptul la nume și dreptul la respectarea integrității creației.

Participanții la concurs se angajează să nu afecteze drepturilor altor persoane.

Fotografiile selectate vor fi afişate pe 10 februarie în cadrul avenimentului Atelier SAFE NET MOLDOVA

Persoana de contact: Vitalie Popov 060 995 888.

www.siguronline.md este un serviciu creat și gestionat de Centrul Internațional ,,La Strada” misiunea căruia este de a ajuta copiii să navigheze în siguranță, protejați de oricare formă de violență online, în special de abuzul și exploatarea sexuală online. Platforma a fost concepută să ofere informații și sfaturi copiilor pentru a-i încuraja să utilizeze responsabil Internetul, precum și recomandări părinților și profesorilor pentru o comunicare deschisă cu copilul despre riscurile online, dar și măsurile de siguranță care pot fi luate pentru a-i proteja

SursaOrganizații vizate: Centrul International La Strada |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.