La Cahul se va desfășura pentru prima dată Forumul Internaţional de Afaceri

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Centrul Enterprise Europe Network invită agenţii economici să participe la Forumul Internaţional de Afaceri, care va avea loc pe data de 1 februarie 2018, în municipiul Cahul.

Evenimentul este organizat în cadrul celei de-a XVII-a ediţii aExpoziţiei Naţionale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfăşura în perioada  31 ianuarie – 04 februarie 2018, pe teritoriul Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” SA, mun. Chişinău.

Expoziţia „Fabricat în Moldova” este organizată anual de CCI a RM şi are drept obiective principale promovarea produselor şi serviciilor autohtone prin punerea în evidenţă a nivelului de competitivitate a acestora şi identificarea noilor oportunităţi de creare a parteneriatelor de afaceri durabile.

Forumul de afaceri din mun. Cahul îşi propune să devină o platformă importantă pentru dinamizarea relaţiilor comercial-economice şi stabilirea parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova şi ţările din Uniunea Europeană, regiunea Dunării, bazinul Mării Negre, Comunitatea Statelor Independente,  regiunea CEFTA, etc.

Obiectivul evenimentului este de a promova imaginea regiunii de sud a ţării, precum şi a economiei locale drept o destinaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi plasarea investiţiilor.

Forumul din municipiul Cahul este un eveniment internaţional de brokeraj reprezentativ pentru regiunea de sud a ţării, fiind organizat în cooperare cu Primăria municipiului Cahul, consiliile raionale din sudul ţării, importanţi factori de decizie internaţionali, inclusiv autorităţi publice şi organizaţi de susţinere a business-ului.

La eveniment se preconizează participarea a peste 100 de întreprinderi din Republica Moldova şi din străinătate, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaţionale şi comunicaţii, textile, sectorul construcţiilor, energie regenerabilă, sectorul automotiv, industriile creative, etc. Forumul se va finaliza cu o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri menite să dezvolte relaţiile comerciale şi parteneriatele internaţionale.

Cine va participa la evenimentul de brokeraj? 

  • Întreprinderile mici şi mijlocii care oferă sau au nevoie de noi produse sau tehnologii,
  • Cercetători sau inventatori de produse şi servicii inovative,
  • Instituţii publice şi asociaţii sectoriale de business,
  • Experţi în domeniul accesării pieţelor internaţionale, investiţiilor şi comerţului internaţional.

Avantaje pentru companii:

  • Posibilitatea de a stabili întrevederi de afaceri de calitate din timp,
  • Acces şi costuri reduse pe pieţele internaţionale,
  • Vizibilitate sporită în cadrul instituţiilor relevante participante la eveniment,
  • O oportunitate unică de promovare şi diseminare a proiectelor investiţionale ale companiilor şi autorităţilor din regiune.

Companiile şi organizaţiile interesate se pot înregistra accesând platforma online (vezi aici).

Pentru confirmări şi informaţii suplimentare, Vă rugăm să contactaţi Direcţia Relaţii Internaţionale a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova,  tel. +373 22 22 13 91,  +373 22 22 26 26, e-mail: een@chamber.md.

Orice colaborare de succes este iniţiată de un prim contact de afaceri!Organizații vizate: Camera de Comert si Industrie (CCI) |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.