Agentii de Recrutare

Distribuie prietenilor:


Serviciile portalului CIVIC.MD sunt gratuite pentru Organizațiile Necomerciale și Organizatiile Societatii Civile (OSC): ONG-uri, Fundații, Asociații Obștești.

Pentru agențiile de Recrutare (agentiile care recruteaza personal pentru organizatii terte, nu pentru necesitati proprii) există o taxă lunară de publicare de $100.

Această taxă colectata este utilizată pentru promovarea portalului, promovarea unor articole și campanii și achitarea costurilor de menținere și dezvoltare a portalului. 

Anunturile adaugate este distribuit automat pe conturile portalului din retelele sociale (vezi iconitele din coltul drept de jos). 

 

Daca aveti un abonament lunar achitat dati click aici pentru a adauga articolul. In caz contrar dati click pe link-ul de mai jos pentru a achita. 

 

Achită acum

2Checkout.com Inc. (Ohio, USA) is a payment facilitator for goods and services provided by CIVIC.MD.

 

 

Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet