Alătură-te echipei „Instigare la Reciclare”!

Alătură-te echipei Instigare la Reciclare!

Vreți să reduceți cantitatea de deșeuri menajere pe care le produceți, pentru că știți că gunoiul pe care îl aruncați se întoarce la noi prin apa pe care o bem, solul de unde ne alimentăm și aerul pe care îl respirăm? Vreți să contribuiți la promovarea unui mediu înconjurător și un oraș mai curat?

Atunci opțiunea este experimentul de mediu „Instigare la Reciclare”, realizat de echipa „Instigare la Reciclare”. Tot ce trebuie să faceți este:

1. Să vă înregistrați online până pe 31 martie, ora 23.59: https://goo.gl/forms/Po5pMdBU77VgerPW2

2. Să participați la o scurtă instruire de colectare separată a deșeurilor

3. Să dedicați o activitate casnică de rutină unui proiect de cercetare

Noi vă promitem că activitatea dumneavoastră va contribui la:

- Realizarea unui experiment de colectare separată, care ne va arata cu cât putem minimiza cantitatea de deșeuri care ajunge la gunoiștea din Țînțăreni;
- Informarea publicului larg despre o metodă alternativă de gestionare a deșeurilor menajere.

Doar participanții selectaţi vor fi contactaţi.

Pentru mai multe detalii sau informații adiacente, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: instigarelareciclare@gmail.com, pagina de Facebook Instigare la reciclare sau la numărul de telefon 060296296, Cătălina Hasnaș.

Proiectul este realizat în cadrul programului „Instigare la Democrație”, organizat de către Centrul de Politici și Reforme și este finanțat de către Ambasada Marii Britanii la Chişinău, în parteneriat cu „Hai, Moldova!” și EcoVisio.

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.