Concurs ”Rolul dreptului în formarea conștiinței românilor”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

   În contextul anului CENTENAR 2018, la frumoasa inițiativă propusă de Asociația Studenților în Drept București, în colaborare cu structurile de autoguvernare studențească din Cluj-Napoca, Craiova, Iași și Timișoara lansăm CONCURSUL DE LUCRĂRI ȘTIINȚIFICE cu tematica: ”ROLUL DREPTULUI ÎN FORMAREA CONȘTIINȚEI ROMÂNILOR”

   CONCURSUL prevede 2 etape de desfășurare:
1. ETAPA NAȚIONALĂ
- Studenții Facultății de Drept, USM vor completa formularul de participare - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaaZJc3IRD7Ns8dq_sE51nYx2OKSABjz9d9kPietnWhAnu8g/viewform?fbclid=IwAR3CTwoteZ_p2qfGVyIvhcEUB8cl10CGZruUo0gPi0tm9qGarGHdoztbZzM pînă la data de 10 noiembrie 2018, formând o echipă din 3 persoane și vor pregăti un articol științific la tematica indicată supra;
- Transmiterea lucrărilor pentru aprecierea respectării normelor de tehno-redactare vor fi transmise la adresa de e-mail: asd.usm@gmail.com până la data de 14 noiembrie, 2018.
- Lucrarea urmează a fi prezentată în fața unui juriu format din specialiști în domeniu în ziua de JOI, 15 noiembrie 2018, ora 09:00, în aula 119 din blocul 2, Facultatea de Drept USM!

2.ETAPA INTERNAȚIONALĂ

   Echipa selectată învingătoare la Etapa națională urmează să își prezinte lucrarea în cadrul CONFERINȚEI pe tema MARII UNIRI, care va avea loc la București în perioada 22-24 noiembrie 2018!
*Costurile pentru cazare și o masă pe zi sunt suportate de organizatori!

Asociația Studenților în Drept, USM încurajează și susține inițiativele educaționale care aduc mai aproape cele două maluri ale Prutului!

Așteptăm aplicările voastre!

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.