Anunț pentru selectarea participantelor în cadrul Academiei de Leaderism „Women 4 Leadership”, sesiunea iunie-septembrie 2018

Ajută-ne să distribuim acest articol:

IP CRAION Contact-Cahul și Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) lansează, în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și Guvernul Suediei, anunțul de selectare a participantelor în cadrul Academiei de Leaderism „Women 4 Leadership”.

Academia de Leaderism „Women 4 Leadership” vă propune un program complex de susținere si încurajare a femeilor interesate de a se implica activ în procesele decizionale și în viața politică din Republica Moldova.

În cadrul primei sesiuni a Academiei de Leaderism „Women 4 Leadership”, în perioada iunie- septembrie 2018, 40 de femei din diferite regiuni ale Republicii Moldova vor beneficia de expertiză pentru dezvoltare personală și de o gamă largă de oportunități de dezvoltare a abilitaților de leaderism politic, comunicare publică și tehnici de organizare a campaniilor electorale, precum și de ocazia de a discuta și învăța din experiențele politice ale altor femei, atât din Republica Moldova, cât și din alte țări. Experți naționali și internaționali vor împărtăși cele mai bune tehnici de promovare și desfășurare a unor campanii publice eficiente, de motivare a publicului să voteze un candidat-femeie și de identificare a priorităților electoratului-țintă etc.

Participantele la Academia de Leaderism „Women 4 Leadership” vor fi instruite în spiritul bunelor practici de acțiune și implicare în procesul de luare a deciziilor la nivel național în cadrul a 5 evenimente (instruiri, mese rotunde, dezbateri publice) și vor avea ocazia de a aplica aceste cunoștințe și abilități începând cu scrutinul parlamentar din 2018.

Cheltuielile de cazare, alimentație și transport vor fi asigurate de către organizatori. Pentru informații suplimentare, puteți telefona la numărul: +373/79403288.

Prima instruire în cadrul proiectului este planificată pentru 30 iunie 2018.

Dacă ați decis să participați, vă îndemnăm să completați formularul pe care îl puteți accesa de pe următorul link: https://bit.ly/2xlAejQ și să-l transmiteți, până la 17 iunie 2018, pe adresa ivc.moldova@gmail.com, cu mențiunea la subiectul mesajului „Formular de participare „Women 4 Leadership”.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.