Lansarea proiectului Școala paternității



A.O.PRINCIPII SĂNĂTOASE anunță lansarea proiectului “Școala paternității”, finanțat de Fundația OAK prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului „Abordarea violenței domestice în Republica Moldova”.

Obiectivul principal al proiectului vizează crearea și asigurarea accesului la educația de promovare și partajare a bunelor practici de îngrijire a copiilor pentru persoanele tinere de gen masculin din Republica Moldova în contextul implementării Strategiei de Comunicare pentru Schimbarea Socială și de Comportament: Primii Pași Necesari pentru a Preveni Violența Bazată pe Gen în Republica Moldova (CSSC).

Proiectul își propune să formeze formatori din 10 Centre de Resurse pentru Tineret din regiunile Nord, Sud și Centru ale Republicii Moldova, care vor instrui și ajuta tinerii în cunoașterea și conștientizarea paternității, sarcinilor familiale și a responsabilităților de îngrijire a copilului cu respectarea egalității de gen, coparticiparea la îngrijirea copiilor precum și promovarea normelor de gen corespunzătoare.

Perioada de implementare a proiectului: 15/01/2020-14/07/2020

Persoana de contact:  Olga Cernelev, coordonator de proiect

e-mail: prinsan@hotmail.com

web: https://prinsan.wordpress.com/

 

Această publicație a fost produsă cu suportul financiar al Fundației OAK. Conținutul acesteia aparține A.O.PRINCIPII SANATOASE şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației OAK.