Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 4015

OSB București lansează Campania “OSB pentru un zâmbet”




Organizația Studenților Basarabeni din București desfășoară în perioada ianuarie –aprilie 2011 Campania caritabilă “OSB pentru un zâmbet” .

Campania inițiată de voluntarii OSB îşi propune să colecteze fonduri și bunuri pentru copiii orfani şi se va desfăşura atât în România cât și în Republica Moldova, în speranța că românii de pe ambele maluri ale Prutului vor reuși să aducă în preajma sarbatorilor pascale, zâmbetul ce a lipsit atâta timp de pe chipul celor 81 de copii din Şcoala internat-auxiliară din satul Crihana Veche.

Aceşti copii sunt tineri basarabeni care nu au binecuvântarea de a zâmbi atât de des. O parte din ei au dizabilităţi intelectuale, iar alţii au fost abandonaţi de părinţi. In internat lipsesc lucruri de primă necesitate: produse de igienă personală, detergenţi, medicamente, încălţămite, îmbrăcăminte etc. De asemenea, în afară de dulciurile sau jucăriile mult dorite, copiii au nevoie de lucruri elementare: cărţi, manuale, rechizite şcolare, echipament sportiv, jocuri de dame, şah şi ale jocuri ce dezvoltă intelectul.

Campania lansată de studenţii basarabeni din Bucureşti va încerca să soluţioneze şi câteva dintre problemele cu care se confruntă administratia internatului – lipsa de apă caldă, necesitatea unui spaţiu de joacă, reparaţii în încăperi. În acest sens, este binevenit sprijinul tuturor companiilor care pot contribui cu produse, sau care pot susține Campania sub orice formă. Reprezentanții acestor companii pot apela la numerele de telefon 0754590027, 0733291770, 0747708838. Totodată, toți cei care cred că acești copii merită șansa unui zâmbet, pot contribui financiar la contul deschis special pentru această campanie la Banca Transilvania RO70 BTRL 0410 1205 P239 2100.

OSB București face apel la toate organizațiile din țară să fie solidare și să preia Campania “OSB pentru un zâmbet” în orașele în care își desfășoară activitatea. De asemenea, îndemnăm presa din România şi din Republica Moldova să acorde  atenţie maximă acestei campanii.

Informații periodice despre donațiile primite, precum și toate detaliile cu privire la modul în care vor fi folosite acestea vor fi făcute publice.

Zâmbim atunci când îi vedem că zâmbesc, atunci când simţim că trăiesc, atunci când ştim că au tot ce îşi doresc!