Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 3867

Alexandru Tănase - O oră de sinceritate cu Parlamentul Tinerilor



Parlamentul TinerilorLuni, 25 octombrie 2010, Programul Național Parlamentul Tinerilor de legislatura a II-a, a sesiunii de toamnă au organizat o întâlnire cu Dl. Alexandru Tănase, cu genericul "O oră de sinceritate", în cadrul căreia tinerii deputați ai Parlamentului Tinerilor au avut posibilitatea să acorde întrebări direct domnului ministru, atât din domeniul juridic, cît și implicarea tinerilor în viața social-politică, precum și alte importante domenii.

Tinerii au dat dovadă de entuziasm și interes privind părerea domnului Tănase referitor la proiectul Parlamentul Tinerilor, cât și dorința și avântul pe care-l au aceștia în implicarea în viața socio-politică a țării. Răspunsul la această întrebare a constat în următoarele : ”proiectul respectiv este foarte benefic, ce inițiază implicarea tinerilor în viața publică”, de asemenea Dl. Tănase afirmă că, personal mereu a încurajat și urmează să încurajeze tinerii și inițiativele acestora.

Pe parcursul întâlnirii au mai fost discutate subiecte de tipul ”Departamente de activitate a Ministerului Justiției”, ”Părerea dlui Tănase privind raportul numărului de tineri ce absolvesc dreptul și numărul locurilor de muncă oferite acestora” , precum și o diversitate de alte întrebări ce i-au interesat pe tinerii deputați.

Întâlnirea a luat sfârșit cu o poză de grup, tinerii rămânând satisfăcuți și mulțumiți de cum a avut loc acest dialog.